Dimecres, 22 De Febrer De 2017
Carrer Domènec Cardenal, 48 Bellvís, Bellvís - 25142 Telèfon: telf 973 565000 Fax: fax 973 565668
ajuntament@bellvis.cat

Pressupostos

Un anys més, seguint els compromisos de transparència que ens defineixen al capdavant del govern municipal, fem públics a través de la xarxa, i per primer cop al nostre poble, els pressupostos municipals perquè totes les persones que ho desitgin coneguin les línies principals dingressos i despesa de l'Ajuntament.

... + info

En aquest espai teniu a la vostra disposició la presentació i el vídeo de la sessió informativa sobre els comptes de l'Ajuntament del 2015 al nostre canal de Youtube:

https://youtu.be/i_2PGysnnmU

El rendiment de comptes de les Administracions públiques és una eina fonamental perquè el ciutadà estigui informat en tot moment de la gestió econòmica de les institucions. I justament amb aquesta presentació, l'Ajuntmanet de Bellvís, d'acord amb el principi de transparència que ens defineix al grup de govern, vol que els veïns i veïnes coneguin de primera mà els ingressos i les despeses de la màxima institució del poble.

... + info

Seguint els compromisos de transparència que ens defineixen al capdavant del govern municipal, fem públics a través de la xarxa, i per primer cop al nostre poble, els pressupostos municipals

... + info

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web